2 februari 2017
19:00

Vetlanda BK 1

Referat: Waggeryds IK - Vetlanda BK 1

Den uppskjutna matchen mot Vetlanda spelades på ett råkallt IP under torsdagskvällen. Vetlanda spelade som dom alltid gör en trevlig bandy med många duktiga bandyspelare. Första halvlek började hemmalaget lite trevande. Vi lät bortalaget styra o ställa och dom tog följdriktigt ledningen med både 1 och 2 mål. WIK kom såsmåningom in i matchen och i halvlek var ställningen 3-1 till gästerna.
I andra halvlek kom hemmakillarna ut som ett nytt lag. Mer energi och vilja och matchen stod egentligen och vägde hela halvleken. Tyvärr för oss så lyckades vi aldrig komma närmare än ett mål.
Halvleken var jämn och vi kunde med lite mer flyt fått med oss någon poäng men Vetlanda hade en skarpskytt som dunkade in hela 5 mål. Flera av dom stenhårda avslut högt upp i nättaket helt otagbart för Calle.
En stor eloge till alla för andra halvlek med en speciell ros till Melker som direkt från sjuksängen gör en habil insats.
Nu tar vi nya tag och tränar redan imon på WIK timmen mellan 17 och 18.